Известие

Collapse
No announcement yet.

Знаете ли тапицери в София да могат..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Знаете ли тапицери в София да могат..

Привет колеги! Интересувам се ако някой знае тапицер в софия,понеже на шоф.седалка се е разкъсал дунапрена и пружините убиват доста.Е да тапицери мн ,ама проблема е ,че в седалката има вграден БЕГ и за мн хора това е проблем и не са мн сигурни дали могат да я оправят без да го гръмнат,както и аз се притеснявам от това да не рови някои който не разбира.Благодаря!Поздрави!

Comment

http://www.avtointerior.bg/index.php...ntact&Itemid=3

добри са
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Хиляди благодарности колега!!!!

Comment

http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=17190&start=0

Има телефони за връзка.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Знам че темата е стара, но за да не отварям нова. Питането ми е за препоръка на тапицер в София, ако някой е ходил някъде и е доволен от цена/качество нека сподели.
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Мда, и аз имам интерес....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз преди 2 години си правих волана при тези хора от Х.Димитър, "Ейнджъл" много добре бачкат и наистина единия е фен на Алфа. кара 159 чисто нова с кожа която два дни след като е изкарал от магазина е била разшита .Сега е с червени външни конци и тавана и колонките са други.Ето и мойто воланче
                Струва ше 110 лв.
                Attached Files
                Last edited by 136; d.m.y г., 17:42.
                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Много добре е станал волана колега. Поздравления.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Волана е перфектен

Comment

Искам и аз такъв
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Трябва ми за тапициране на корите на вратите на алфата, ходих днес до Х.Димитър човека ми каза доста приемливи цени (даже най-евтините от 3-те тапицери, които попитах) а виждам, че от качество там никой не се е оплакал, така че най-вероятно ще е при него, като тапицира корите ще кача снимка !
                        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Тук http://www.avtotapiceri.com/ ми правиха кожа на вратите и на топката на скоростният лост стана доста добре супер работят момчетата

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Много добре е станал волана колега. Поздравления.
                            Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщение
                            Волана е перфектен
                            А на живо е още по готин.С дупчената кожа не ти се изпотяват ръцете.
                            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                              Аз преди 2 години си правих волана при тези хора от Х.Димитър, "Ейнджъл" много добре бачкат и наистина единия е фен на Алфа. кара 159 чисто нова с кожа която два дни след като е изкарал от магазина е била разшита .Сега е с червени външни конци и тавана и колонките са други.Ето и мойто воланче
                              Струва ше 110 лв.
                              Мога да кажа, че изглежда много добре, аз съм ходил при един тапицер в Надежда 5, за скъсана седалка по шевовете на 156, взе ми ~15лв., което е добра цена, но ме накара сам да се сваля седалката и да му я занеса, след 2-3ч. беше готова. Исках и волана да ми тапицира, но го викнах да го погледне първо и ми каза, че е добър и няма нужда, иначе цената му беше 70лв. Но дали може да го направи така добре, и да е с дупчената кожа не знам.
                              sigpic
                              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                              0889 636 093

Comment

Working...
                              X